Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: PROJECT MANAGER CUSTOMER SUPPORT - afd SERVICE (machinebouw)

Plaatsingsdatum 22-03-2018 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Wijchen Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris -

Binnen het Team van de afdeling Service zoeken wij een fulltime collega voor de functie,


PROJECT MANAGER CUSTOMER SUPPORT

 

Het voorbereiden, coördineren, laten uitvoeren en administratieve verwerking van de hem toegewezen service projecten. Het betreft projecten met machines die reeds bij de klant staan in binnen- en buitenland.


Het voortdurend streven naar hoge(re) klanttevredenheid betreffende uitvoering, kwaliteit, communicatie, etc. van de geleverde service projecten. Het realiseren van omzet en marge middels de actieve verkoop van service projecten.


De Project Manager Customer Support rapporteert aan de Customer Service Manager EMEA.

OMSCHRIJVING VAN DE WERKZAAMHEDEN

Voorbereiding

Het aannemen, beoordelen, behandelen en opvolgen van service project aanvragen volgens de voorgeschreven richtlijnen en procedures.

Het in overleg met de Customer Care Manager en Customer Service Manager bepalen van de prioriteiten met betrekking tot service projecten.

Het maken van calculaties.

Uitbrengen en actief opvolgen van offertes voor service projecten

Aanleveren aan Customer Care Manager van calculaties en technische specificaties voor service projecten

Het in overleg met Customer Care Manager of Customer Services Manager beoordelen, accepteren en coördineren van uit te voeren meer- en minderwerk.


Je maakt zelf een project plan / specificatie, je draagt zorg voor de uiteindelijke uitvoering van dit plan, je start het service project op, je coördineert dit service project, je overlegt tussentijds met constructeurs en de interne organisatie en maakt tussentijdse rapportages en signaleert tijdig mogelijke afwijkingen. Je bent verantwoordelijk voor het correct en tijdig uitvoeren van het service project. Je bent nauw betrokken bij de interne afname en je informeert correct en tijdig de klant en de Customer Service Manager.


Je hebt een MTS+ / HTS opleiding, werktuigbouw / technische bedrijfskunde en bent in staat om op alle niveaus te communiceren met klanten en interne organisatie. Jouw drijfveer is kwaliteit en jouw kennis van de machinebouw is aanwezig. Je bent klantgericht en bent goed in beheer van o.a. Microsoft Office en ERP.


Pro-actieve, dienstverlenende instelling en flexibiliteit zijn jouw competenties en de talen Nederlandse,

Duitse en Engelse taal beheers jij in woord en geschrift


Wordt u onze Project Manager Customer Support?


Dan nodigen wij u uit om te solliciteren via bijgaande sollicitatie button. Hier kunt u uw ENGELSE sollicitatiebrief voorzien van een ENGELS CV achter laten.


Meer informatie over de vacature inhoudelijk: Janine van den Bercken, Customer Service Manager EMEA of over de procedure van deze vacature: Jolanda Griffioen (manager HR) (024-648 66 55).

***acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld ***Waar ga je werken?
De service afdeling behartigt alle zaken of speelt een rol in alles wat er gebeurd nadat de machine onze productieplaats in Wijchen heeft verlaten. De gebieden fieldservice, spare parts, projecten, customer support en helpdesk zijn de pijlers van Service. Bediening van klant wensen en vragen staan hoog in het vaandel van de service afdeling.


Jouw interesse is vast gewekt!

 

 

  

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden machinebouw, commercieel, HBO, customer support, klant relatie, customer support, engineering, techniek

Contactgegevens

Contactpersoon Jolanda Griffioen

Vestigingsplaats

Solliciteer